REISCOMITÉ

KVG Naaldwijk is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 71 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
Gegevens reiscomité. Rekeningnummer van de Rabobank NL62RABO01422 79 897 t.n.v. reiscomité KVG. Rina en Lida Rina: 0174-628733, E-mail: r.meer@compaqnet.nl of  Lida; 06-29125130, E-mail: lheskes@planet.nl
Op stap? Ja, gezellig.   Ook in 2022 gaan wij weer een tweetal uitjes voor jullie organiseren: In mei              : het jaarlijkse dagje uit In het najaar     : een herfst- of kerstuitje Mocht er tussendoor iets leuks op ons pad komen, dan komt er gewoon een uitje bij. Via de nieuwsbrief en op onze website kunnen jullie onze activiteiten vinden. Wij hopen dat ook dit jaar weer veel dames met ons meegaan. Rina en Lida   Ons rekeningnummer is NL 62 RABO 01422 798 97 t.n.v. Reiscomite KVG   Aansprakelijkheid Het bestuur is niet aansprakelijk voor geleden schade. Ga je dus met ons mee op reis of neem je deel aan onze workshops, dan is deelname geheel op eigen risico. Iedereen heeft immers een eigen aansprakelijkheidsverzekering.
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's

Verrassingstocht

Op WOENSDAG 28 SEPTEMBER hebben wij een verrassingstocht in petto. Een prachtige dagtocht; alleen de chauffeur weet de bestemming.

De dag is volledig verzorgd en je komt niets tekort. Een klein tipje van de sluier: op deze dag zullen wij gebruikmaken van de bus, de boot en

de benenwagen en uiteraard wordt de inwendige mens ook niet vergeten.

Zoals vanouds vertrekken wij vanaf de Verdilaan. Vertrektijd is 09.15 uur. De thuiskomst is om 17.30 uur.

Laat je verrassen en ga met ons mee; wij hebben er zin in!

De kosten voor deze dag zijn € 66,00 per persoon. Wacht niet te lang met opgeven, want vol is vol.

Opgeven kan bij: Rina van der Meer, e-mail: r.meer@compaqnet.nl of per telefoon: 06 16 06 22 41

Lida Heskes, e-mail: lheskes@planet.nl of per telefoon: 06 29 12 51 30

Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer: NL 62 RABO  01422 798 97 t.n.v. Reiscomite KVG.

Kertstuitje

In december organiseren wij een zeer bijzonder kerstuitje. Noteer de datum alvast: DONDERDAG 15 DECEMBER.

Meer informatie volgt via de nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet, mede namens Rina en Lida

Reiscomité