NIEUWSBRIEF

KVG Naaldwijk is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 71 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's
Katholiek vrouwengilde afd. Naaldwijk voor de moderne vrouw
NIEUWSBRIEF  NOVEMBER 2022 Dinsdag     8 november Klaverjassen Dinsdag     15 november Creatief met wol Donderdag 15 december  Kerstuitje Dinsdag 20 december Kerstviering Beste dames, Vol enthousiasme kwam Alex Klein ons vertellen over het nieuwe clubgebouw van Scouting Naaldwijk, dat in aanbouw is in het Prinsenbos. De loten vonden gretig aftrek, want velen dragen  de scouting een warm hart toe. Er is een recordbedrag van € 817 aan loten verkocht; aan Alex werd een cheque overhandigd met het mooie bedrag van € 900! Ook het bingospel verliep soepel, dankzij het materieel en de inzet van de Zonnebloem- vrijwilligsters José en Anneke. Hartelijk dank! Voor onze volgende ledenavond op dinsdag 15 november hebben wij uitgenodigd: Atelier Schapengoed - Creatief met wol Partycentrum De Binnenhof, van der Hoevenstraat 17 Zaal open om 19.30uur Vanavond geven Caroline en Ronnie van Atelier Schapengoed uit Hei- en Boeicop een lezing over “Creatief met wol”. Zij vertellen over de geschiedenis en eigenschappen van wol en natuurlijk vooral over alle toepassingen. Caroline en Ronnie nemen een deel van hun collectie wollen producten mee, om te laten zien wat je allemaal met wol kunt doen. Mocht je er iets leuks bij zien dan kun je deze producten ook kopen (pinnen is mogelijk).  Dus dames, de winter komt eraan en het zal zeker een warme en gezellige avond worden. Koffie en thee schenken Graag nodigen wij de dames  Joke Krijger en Leny Lugtenburg uit om te helpen bij het schenken van koffie en thee. Toos Groenewegen zal dan in de pauze assisteren. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp. Koffie- en theebonnen worden aan de bar verkocht per 5 of 10 stuks voor respectievelijk € 8,75 en € 17,50. Er kan zowel contant als met de pinpas betaald worden. Drink je geen koffie/thee bij binnenkomst maar wel in de pauze? Neem dan bij binnenkomst alvast een kopje/glas mee. Kerstviering op dinsdag 20 december Aanvang  17.30 uur Partycentrum De Binnenhof, van der Hoevenstraat 17 Na twee jaar hopen we eindelijk weer onze traditionele kerstviering te kunnen organiseren! Dus meld je alvast aan op kvgnaaldwijk@outlook.com en geef ook eventuele dieetwensen door. RABO ClubSupport Zoals je kunt zien heeft de Rabo ClubSupport voor onze vereniging het mooie bedrag opgeleverd van € 1.218,06! Hartelijke dank allemaal voor jullie stem! Nieuws van het reiscomité Het kerstuitje op donderdag 15 december is helemaal volgeboekt. De vertrektijd vanaf de Verdilaan is om 14.30 uur; de bus staat er al om 14.15 uur. Om ca. 20.30  uur zijn we weer thuis. De kosten zijn € 47,50. Aan degenen die zich al hebben aangemeld, maar nog niet betaald, een vriendelijk verzoek dit alsnog te doen op rekening NL 62 RABO  01422 798 97 t.n.v.Reiscomite KVG.  Voor meer informatie: Rina van der Meer, e-mail: r.meer@compaqnet.nl, 06 16 06 22 41 of Lida Heskes, e-mail: lheskes@planet.nl, 06 29 12 51 30. Nieuwe leden Nadat wij in september al 13 nieuwe leden mochten registeren, kregen we er in oktober nog 5 aanmeldingen bij. En nu mogen we weer 4 dames verwelkomen namelijk: Dian Scholtes, Joke van Schie, Marijke Zuijderwijk en Els van Beelen. Dames, wij wensen jullie allemaal een gezellige tijd toe bij onze vereniging! Jaarboekje 2023 Aangezien we met het milieu begaan zijn en ons steentje willen bijdragen, hebben we ervoor gekozen voor  2023 geen jaarboekje uit te geven; tenslotte is alles op de website te lezen. Bij de kerstkaart vind je het jaarprogramma 2023 op een A-4tje. Heb je moeite met het omgaan met computers, laat het dan aan één van de bestuursleden weten, dan zoeken we naar een oplossing. Sociaal werk Bij een jubileum willen we graag onze gelukwensen aanbieden. Ben je ziek of weet je iemand anders die ziek is, laat het ons weten! Wij kunnen dan een kaartje sturen. Bij overlijden willen wij graag ons medeleven betuigen. Stuur hiervoor een berichtje naar Marjo: e-mail: jvscheijndel@kabelfoon.nl of bel 0174 623467. Adreswijziging Bij verhuizing en/of wijziging van telefoonnummer of e-mailadres, dit graag doorgeven aan onze secretaris Yvonne: kvgnaaldwijk@outlook.com Naaldwijk, november 2022 namens het bestuur Thea Over een schaap Een schaap, een pas volwassen ooi, was fijn van wol en ook zeer mooi. Dus stonden er veel jonge rammen voor haar meteen in vuur en vlammen. Die vroegen zich voortdurend af wat haar toch wel die schoonheid gaf. Mijn afkomst, sprak ze tot die knapen: mijn ouders waren welgeschapen.