FOTO 2018

KVG Naaldwijk
is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 72 jaar en heeft ca. 170 leden.
2021 Webdesign José Bruinen
     Klik hier onder op de link voor de foto’s van 2018
Verslag dagje uit 23 mei 2018 Even iets later dan anders volgt hier het verslag van ons jaarlijks dagje uit naar Doesburg. Om de files te omzeilen werd door de chauffeur een alternatieve route gereden via Haastrecht, Oudewater , Utrecht naar ons koffie adres in Woudenberg, waar de koffie met gebak in een gezellige serre op ons stond te wachten, daarna reden wij naar Apeldoorn voor een korte vrije pauze, men kon wat winkelen, een broodje  eten of lekker rondwandelen, want ja, het weer zat ons weer mee, een lekker zonnetje scheen. Vervolgens reden wij naar Doesburg ,waar wij een bezoek brachten aan de mosterdfabriekje annex museum, wij kregen een leuke uitleg en er werd ons getoond hoe de mosterd gemaakt werd, uiteraard kon men ook mosterd in allerlei potjes, volumes kopen, wat ook door menigeen gedaan werd. Ook in Doesburg nog even vrije tijd om gezellig door dit leuke stadje rond te wandelen of om een drankje te nuttigen op een gezellig terras voordat wij naar ons diner adres reden in Scherpenzeel waar wij weer werden verrast met een heerlijk diner, een gezellige afsluiting van deze dag. Rond 21.00 uur kwamen wij weer terug in Naaldwijk, wij mogen weer terugkijken op een geslaagde dag, jammer dat Lida Heskes door omstandigheden niet mee kon, maar wij hebben haar wel verrast met een heerlijk potje mosterd. Lida en ik hopen natuurlijk dat u ook op ons volgende uitje, vrijdag  14 december 2018( waar wij naar toe gaan en wat wij gaan doen , leest u op de volgende nieuwsbrief) weer mee gaat. Rina en Lida
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's
Dagje uit 23 mei 2018
Verslag van het kerstuitje op vrijdag 14 december 2018 Nu niet een kerstuitje naar een kerstmarkt, maar deze keer werd een bezoek gebracht aan de klompenmakerij van Peter den Dekker  in het Brabantse Dussen. Bij aankomst stond Peter ons al op te wachten, uiteraard aan zijn voeten, de klompen. Allereerst kregen wij een heerlijk kopje koffie met cake en konden wij al rond kijken in de ontvangstruimte annex winkel waar ontelbare klompen ,in alle soorten ,maten, kleuren ,vogelhuisjes en aanverwante artikelen ten toongesteld waren, een lust voor het oog. Na de koffie werden wij uitgenodigd in de aangrenzende ruimte waar de machines stonden ,waar de klompen worden gemaakt. Peter nam ons mee in zijn humoristisch verhaal over het ontstaan, het maken, de verschillen in allerlei klompen, heerlijk om naar te luisteren, en zo kwamen wij aan de weet over de smokkelaarklomp. Na zijn verhaal stond er een heerlijke lunch klaar, lekkere broodjes, een kroket, salade  ,krentenbrood, ontbijtkoek, koffie, thee, melk en jus d’orange. Na de lunch werden de tafels afgeruimd want wij gingen aan de slag om in een klomp een kerststuk te maken. Peter liet ons op hilarische wijze zijn opbouw van zijn creatie zien, maar door onze dames werd daarna zeer serieus een mooi kerststuk gemaakt, voldoende materiaal was aanwezig ,kerstmuziek werd gedraaid, mooier kon het niet, uiteraard werd door iedereen de klompen van elkaar bekeken en werd er buiten een foto gemaakt  Na nog een kopje koffie of thee was het tijd om weer naar Naaldwijk af te reizen, waar wij rond kwart voor vijf aankwamen. Het was een heel geslaagde dag, en ieder zal deze dagen genieten van een uniek kerst stuk, Wij, Lida en Rina wensen u fijne dagen en een goed en gezellig 2019 en hopen u ook dan weer te zien met onze uitjes.
Klik op de foto om te vergroten. Met de pijltjestoets op uw toetsenbord bladert u zo door de foto’s heen
Kerstviering 19 december 2018
Klik op de foto om te vergroten. Met de pijltjestoets op uw toetsenbord bladert u zo door de foto’s heen