ACTIVITEITEN

KVG Naaldwijk is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat in 2021 al 70 jaar  en heeft ca.180 leden.
Het hele jaar door organiseren wij gezellige activiteiten zoals het koffiedrinken bij een leuke horeca gelegenheid. Ook zijn er leuke creatieve activiteiten waar aan je kunt deelnemen. Deze worden op tijd gemeld in onze nieuwsbrief en op de ledenavond.   Voor deze activiteiten aanmelden bij: Nel van Schie 620236 nelvanschie@kabelfoon.net of bij  Henny Buijs 764359  hgelauff@caiway.nl Pilates Gym.  Een bewegingsvorm die het midden houdt tussen gymnastiek en yoga. De oefeningen verbeteren je balans, je spijsvertering en je ademhaling. Voor lichaam en geest zijn het goede oefeningen en het is daarbij ook gezellig om dit in groepsverband met muziek erbij te doen. Onder leiding van Hennie Zuyderwijk zijn er 25 maandagmiddagen te volgen in de bovenzaal van sporthal ‘De Pijl’ van 13.00 uur tot 14.00 uur.   Kosten € 55,00 voor 25 lessen. Voor inlichtingen Thea Kouwenhoven 640438 of theakouwenhoven@caiway.net. KLAVERJASSEN Op de 3e dinsdagmiddag van de maand wordt er gekaart bij Vitis Wijkcentrum aan de Hastastraat 5 te Naaldwijk. Aanvang 13.30 uur. Graag 10 minuten van te voren aanwezig i.v.m. het oproepen van reserve. Je kunt per keer komen kaarten, dit geldt voor zowel geoefende als ongeoefende spelers. U betaalt dan voor leden € 3,00 en voor niet-leden € 3,50. Dit is voor entree en koffie, bovendien zijn er prijsjes te winnen. Op eigen kosten kun je een drankje kopen. Het zijn altijd heel gezellige middagen, waar in een ongedwongen sfeer wordt gekaart. Voor inlichtingen José Hakvoort 629995 of josehakvoort@hotmail.com.   Data voor 2021: 21 september, 19 oktober, 16 november DE LEESKRING De leeskring bestaat uit een groep van 10 enthousiaste dames. Jenny Rijnbeek regelt de boeken en de financiën. De boekenlijst maakt zij samen met Anita Slond. De dames komen elke 5 à 6 weken bij elkaar om de gelezen boeken te bespreken, waarbij Riet van Elswijk de vragen stelt.  Herinneringen   Meegevoerd door klanken even terug naar toen denken aan vroeger en niks anders doen Overspoeld door herinneringen denkend aan het verleden de tijd vergeten denkend aan wat we deden Afgewisseld door gevoelens een lach, een traan er is zo veel gebeurd het is zo snel gegaan terugkerend naar het nu met een glimlach verder gaan later denk je terug aan deze tijd aan wat je allemaal hebt gedaan     .
2021 Webdesign José Bruinen
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's Activiteiten