ACTIVITEITEN

KVG Naaldwijk
is een vereniging van een groep enthousiaste vrouwen, die informatieve en gezellige avonden, activiteiten en uitstapjes organiseert. De vereniging bestaat 72 jaar en heeft ca. 170 leden.
Het hele jaar door organiseren wij gezellige activiteiten zoals koffiedrinken bij een leuke horecagelegenheid. In de Nieuwsbrief worden deze activiteiten aangekondigd en ook op de ledenavonden wordt er een melding van gemaakt. .   Voor deze activiteiten kunt u zich aanmelden bij: kvgnaaldwijk@outlook.com Pilates Gym.   Een bewegingsvorm die het midden houdt tussen gymnastiek en yoga. De oefeningen verbeteren je balans, je spijsvertering en je ademhaling. Voor lichaam en geest zijn het goede oefeningen en het is daarbij ook gezellig om dit in groepsverband met muziek erbij te doen. Onder leiding van Hennie Zuyderwijk zijn er 25 lessen op de maandagmiddag te volgen in de bovenzaal van sporthal “De Pijl” van 13.00 tot 14.00 uur. Kosten: € 55 voor 25 lessen. Voor meer inlichtingen  kun je bij Thea Kouwenhoven terecht: 0174 640 438 of e-mail theakouwenhoven@caiway.net Kaarten. Op de 2e dinsdagmiddag van de maand wordt er gekaart bij Vitis Wijkcentrum aan de Hastastraat 5 te Naaldwijk. Aanvang 13.30 uur. Graag 10 minuten van tevoren aanwezig zijn in verband met het oproepen van reserve. Je kunt per keer komen kaarten. Leden betalen € 3,00 en niet-leden € 3,50. Dit is voor de entree en koffie, bovendien zijn er prijsjes te winnen. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Het zijn altijd hele gezellige middagen, waar in een ongedwongen sfeer wordt gekaart.   Voor inlichtingen José Hakvoort 0174 -629 995  of  per mail josehakvoort@hotmail.com    Data voor 2024 9 januari, 13 februari, 12 maart.                                    Het leven bestaat niet uit het vasthouden van goede kaarten, maar uit het goed spelen met de kaarten die je hebt. De leeskring. De leeskring bestaat uit een groep van 10 enthousiaste dames, welke wordt geleid door Anita Slond. Zij komen elke 5 à 6 weken bij elkaar om de gelezen boeken te bespreken. De boekenlijst wordt onderling samengesteld.   Ik vond laatst een boekenwurm Kruipend door het gras Hij huilde, dus ik vroeg de wurm Wat er met hem was   “Ach”, zei toen de boekenwurm “Ik heb hier gras en goede aarde Maar deze dingen hebben voor Een boekenwurm geen waarde   Ik wil papier en liefst bedrukt Met letters en met woorden Desnoods muzieknoten erbij en Enkele mooie akkoorden.”   Ik heb de wurm toen opgepakt Hem in mijn zak gestoken Hij is toen, eenmaal bij mij thuis, In de boekenkast gedoken   Daar leeft hij nu, daar eet hij nu Zijn lijfje rond en dik Die boekenwurm is nu mijn vriend En zijn beste vriend ben ik!   .
2021 Webdesign José Bruinen
Home Bestuur Programma Nieuwsbrief Reiscomité Activiteiten Contact Foto's
Aansprakelijkheid Neem je deel aan de activiteiten die door onze werkgroepen worden georganiseerd, dan is deelname geheel op eigen risico. Het bestuur is niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook.
Activiteiten